Campanie de donare de sânge în Parohiile Gârbovi I și Gârbovi II

Pentru a veni în sprijinul semenilor noștri aflați în suferință, miercuri, 20 martie 2019, în intervalul orar 08:00 – 12:00, Parohiile Gârbovi I și Gârbovi II au organizat pentru prima dată la nivel parohial o acțiune în cadrul campaniei naționale susținută de Patriarhia Română: „Donează sânge, salvează o viață!”.

Prin amabilitatea doamnei Raluca Mihaela Cruceat, director al Centrului de Transfuzii Sanguine Ialomița, o echipă medicală s-a deplasat la sediul centrului socio-cultural al Parohiei Gârbovi II pentru realizarea acestei acțiuni.

Parohiile au făcut cunoscută acțiunea la nivelul localității Gârbovi, dar și în localitățile din împrejurimi, dar și prin rețelele de socializare cu scopul de a implica pe cei interesați în acest demers și de a forma o deprindere frumoasă de a ne ajuta semenii aflați în suferință.

Această acțiune, atât de necesară actului medical organizată pentru prima dată la nivelul Parohiilor Gârbovi I și Gârbovi 2, va fi organizată din trei în trei luni de către acestea.

Printre donatori s-au numărat și preoți, alături de doamne preotese, care prin exemplul lor au contribuit la reușita acestei inițiative.

La demersul umanitar au luat parte persoane din comuna Gârbovi dar și din localitățile învecinate, arătând dragoste și solidaritate față de cei aflați în nevoie și anume persoanele bolnave care necesită asistență medicală în instituțiile specializate.


                             Ivăneț Răzvan - Adrian – Secretar II al Protopopiatul Urziceni


0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...